Om oss

Emballagegrossisten har varit verksamt sedan 1988. Företaget startades av Inga Larsson som mestadels jobbade med wellkartonger och emballage. Sedan 2006 driver Dan Norén Emballagegrossisten.

Dan tog över företaget när han jobbade inom branschen därför att han hade ett stort intresse för emballage och förpackningslösningar. Dan arbetar tillsammans med Marica Lindroth Holmvik och Georgia ”Gogo” Papantoni, butik- och lageransvarig. Dan har erfarenhet som säljare sedan 1982. Både han och Gogo har arbetat inom pappersbranschen i ett flertal år.

Emballagegrossisten är kvar i samma lokaler som det startade i 1988 men med en dubbel utökad lageryta. Sedan Dan tog över Emballagegrossisten 2006 så har vi ökat kundantalet från 200 till 550 och mer än tredubblat omsättningen.

Dan Norén | VD
“Vi är en lokal och personlig leverantör som drivs av att alltid hitta en lösning för alla våra kunder.”

Emballagegrossisten är en dynamisk pappersgrossist i Halmstad. Vi drivs av att skapa dom bästa lösningarna och  möta våra kunders önskemål. Från våran butik i Halmstad erbjuder vi snabba leveranser och en personlig service. Vi tror starkt på att ha en nära relation med våra kunder för att på så sätt skapa bra kund- och affärsrelationer och vi arbetar för långsiktiga samarbeten. Vårt mål är att vara en personlig leverantör och att leverera snabba och personliga lösningar till alla våra kunder.

Kontakta oss för mer information

Vill du ha ytterligare information, kontakta oss genom hemsidan, e-post, eller slå oss en signal.

Kontakt